Rotterdammer van de week

“Telefoon. De havenloods. Of ik in de rubriek de Rotterdammer van de week wil staan. Maar natuurlijk wil ik dat. De email met een aantal vragen volgt en ik reply met de antwoorden en een foto. Een week later is het dan zover. Mijn telefoon ontploft. De whatsapp en sms lopen binnen. Ongelooflijk hoe vaak de “ouderwetse” krant wordt gelezen in deze digitale tijd.

Dave In de Havenloods

Na het verschijnen gaat weer de telefoon. Ik liep die middag net ff in de dierentuin op zoek naar een krokodil. Een productiemedewerker van de Havenloods Talkshow. Of ik bij Oma Greet op de koffie wil komen. Maar natuurlijk wil ik dat. En dus zit ik een week later in studio de Bakkerij bij Oma Greet aan tafel.”

Dave bij Oma Greet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *